.
.Enkele projecten   Werkzaamheden  
Carwash Uden,
Industrielaan 27, Uden
  Vervaardigen van een ruimtelijke onderbouwing t.b.v. omgevingsvergunning  
Autocenter Van der Aa, bedrijventerrein Vluchtoord Uden   Vervaardigen van inspraakreactie m.b.t. voorontwerpbestemmingsplan  
MZ Auto's,
bedrijfsvestiging ter plaatse van bedrijventerrein Molenveld, Wanroij

  Vervaardigen van een verzoek om planologische medewerking, overleg met gemeente en het opstellen van een ruimtelijke onderbouwing t.b.v. partiŽle herziening bestemmingsplan  
woningbouw Klantstraat Uden

  Vervaardigen van een ruimtelijke onderbouwing t.b.v. omgevingsvergunning  
woningbouw Doonheide te Gemert
  Vervaardigen van een ruimtelijke onderbouwing t.b.v. partiŽle herziening bestemmingsplan  
Van de Punt Filmproducties te Gemert   Vervaardigen van een ruimtelijke onderbouwing t.b.v. partiŽle herziening bestemmingsplan  
Kookstudio De Hengstheuvel Hengstheuvelweg Uden


  Vervaardigen van een verzoek om planologische medewerking, overleg met gemeente en het opstellen van een ruimtelijke onderbouwing t.b.v. omgevingsvergunning  
Autobedrijf F. v.d. Elzen, Leeuwstraat Volkel   Vervaardigen van verzoek om planologische medewerking aan vervangende nieuwbouw (showroom en werkplaats), overleg met gemeente en begeleiden planologische procedure  
woningbouwproject Beemden-Zuid, Heeze   Opstellen van een planschade-
risicoanalyse
 
Arceau Architecten te Uden   Diverse ondersteunende werkzaamheden bij projecten  
Geerts Makelaars Taxateurs te Gemert   Ondersteunende werkzaamheden bij diverse projecten (o.a. woningbouw, detailhandel en horeca)  
Woningbouw Udenseweg te Zeeland   Vervaardigen van een verzoek om planologische medewerking, overleg met gemeente en begeleiden bestemmingsplanprocedure  
Diverse woningbouwprojecten  te Uden   Opstellen van een planschade-
risicoanalyse, vervaardigen van verzoeken om planologische medewerking, overleg gemeente en vervaardigen ruimtelijke onderbouwing en begeleiding planologische procedure
 
Appartementengebouw met commerciŽle ruimten aan de Kerkstraat 18-21 te Deurne (Projectbouw í98 B.V.).   Begeleiding bij de procedure van het bestemmingsplan Deurne Centrum en begeleiding bij de bezwaar- en beroepsprocedure bij gemeente, rechtbank en de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.  
Boerenbond Deurne, vestigingen Deurne, Oss en Wanroij   Diverse ondersteunende werkzaamheden m.b.t. de Boerenbond locaties Deurne, Wanroij en Oss  
Woningbouw Kruisstraat Rosmalen   Opstellen van een planschade-
risicoanalyse in het kader van een planologische procedure
 
Appartementengebouw aan de Vondellaan 133 te Gemert (W en E Ontwikkeling B.V.).   Het vervaardigen van een verzoek om planologische medewerking, intensief overleg met gemeente en het begeleiden van de procedure.  
Appartementen en horeca aan de Kapelstraat 15-17 te Uden (Dewara Vastgoed B.V.).   Ondersteuning bij het verkrijgen van de bouwvergunning en begeleiding bij de bezwaar- en beroepsprocedure.  
Appartementengebouw met commerciŽle ruimten aan Oranje- /Julianastraat te Uden (VOF Oranje Juliana).
  Vervaardigen verzoek om planologische medewerking, intensief overleg met gemeente, het regelen van de ruimtelijke onderbouwing met diverse onderzoeken, begeleiding vrijstellingsprocedure en begeleiding bij de bezwaarschriftenprocedure.  
Appartementengebouw met commerciŽle ruimten Heuvelstraat/Stationsstraat te Deurne (Rozenberg Invest B.V.)   Ondersteuning bij het verkrijgen van een omgevingsvergunning en bij de planschadeprocedure.  
Hoogwaardige perifere detailhandel en kantoor voor de Poort van Veghel te Veghel (Poort van Veghel B.V.).
  O.a.: advisering en begeleiding in met name de startfase van de deelprojecten.  
Appartementengebouwen op de locatie van het voormalig gemeentehuis te Hapert (Park Vastgoed B.V.).   Begeleiding in de voorbereidende fase tot positieve principe-uitspraak van de gemeente en begeleiding bij de bezwaarschriftenprocedure.  

Appartementengebouw aan de Velmolenweg 143 te Uden (Vivacitť).

  Vooronderzoek herontwikkelings-mogelijkheden en begeleiding in voorbereidende fase en het verkrijgen van een omgevingsvergunning.  

Appartementengebouw aan de Grote Kerk 4-6 te Vlijmen (Projectbouw í98 B.V.).

  Ondersteuning bij het verkrijgen van een omgevingsvergunning.  

Vrijstaande woningen aan de Oude Maasstraat te Uden (VOF Oude Maasstraat).

  Begeleiding bij de herziening van het bestemmingsplan en het verkrijgen van een omgevingsvergunning.  

Vrijstaande woningen aan de Briasweg te Baexem (Beheermaatschappij Van Heur Baexem B.V.).

  Onderzoek naar belemmeringen voor het woningbouwplan vanwege nabijgelegen garagebedrijf en begeleiding planologische procedure.  
Vrijstaande woning aan de Speelweide/Maasstraat te Uden.   Vooronderzoek haalbaarheid, begeleiding bij de voorbereiding en tijdens de planologische procedure.  
Hofwoningen aan het Binderseind te Gemert.   Ondersteuning bij het verkrijgen van de omgevingsvergunning, alsmede begeleiding bij de bezwaar- en beroepsprocedures.  
Vrijstaande woning aan het Geeneind te Stiphout.
  Vooronderzoek haalbaarheid, vervaardigen van een verzoek om planologische medewerking met een ruimtelijke onderbouwing en verdere ondersteuning in deze voorbereidingsfase.  

Herbouw vrijstaande woning aan de Rijksweg te Geffen.

  Vooronderzoek herbouwmogelijkheden woning en ondersteuning bij het verkrijgen van de omgevingsvergunning.  

Bedrijfswoning aan de Vloetstraat te Volkel.

  Ondersteuning bij het verkrijgen van omgevingsvergunning.  

Bedrijfswoning en bedrijfsruimte Goorkensweg te Volkel.

  Ondersteuning bij verkrijgen omgevingsvergunning en procedurebegeleiding.  

Bedrijfsruimte aan de Liessentstraat Volkel.

  Ondersteuning bij verkrijgen omgevingsvergunning en procedurebegeleiding.  

Bedrijfsuitbreiding aan de Rijksweg te Schaijk.

  Vooronderzoek en vervaardigen van een verzoek om planologische medewerking en ondersteuning bij het verkrijgen van omgevingsvergunning.  

 

.

.